Nämen ser man på. Jag fick en smula glitter och glamour redan idag! För att inte se alltförjävlig ut (snoret flödar och det låter som om jag druckit en liter wiskey) tog jag på mig min favvo-tröja från 2OR+BYYAT. Ser kanske lite mystiskt ut sådär i första ögonkastet, men är egentligen genialisk. Och glitter gör ju alltid saker och ting lite bättre. Lite tisdags-glamour. Och finns i buitken, även i beige.

Vanligtvis jobbar jag i butiken på tisdagar. Men nu snurrar vi på förfullt med höskollektionen så har jobbat nere i studion hela dagen. Skissat på nya plagg. Plockat med materialproverna som börjat droppa in. Planerat. Om ett par veckor ska proverna skickas för sampling (= fabriken syr upp en test av alla plagg). Gaaah! bråttom. Men roligt. Nu ber jag en snorig bön att flunssan inte blir värre.

Och så fick jag en positiv överraskning idag också. Återkommer.

 

En reaktion till “glitter and glamour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s