Voi söta ödet. Vad skönt att vara HEMMA. Har varit proppis helg för att inte tala om vecka och även om vi gjort enmiljard roliga grejer (kikat hus, kaffe, handboll, middag, lenkki, hälsat på babys, serendi, bio, kinmat) så går det mig på nerverna när det stinker torkad spenatsoppa från diskberget i köket, högen med skitiga strumpor växer sig större på vessagolvet och räkningarna som jag inte hunnit betala lixom skriker KRONOFOGDEN åt mig. Okay så illa är det inte men…

Too much is too much. Så jag skippade bio nr 2 och glor på Solsidan med en kopp te istället. Städningen får bli till imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s