Pressarfot för dåld dragked – BERNINA 1005, 32,50 €

Här har vi en ny familjemedlem till samlingen – symaskinsfot för dåld dragked. Sådär i ärlighetens namn har jag inte många fina orda att säga om dålda dragkedar. De spricker lätt, fastnar, går inte använda kombination med tjocka tyger och tål inte påfrestningar knapt överhuvudtaget. Så ja gott folk, skippa dessa förpestade ting om möjligt! Ändå kan de vara till nytta någon gång nu och då. Som till en coctailklänning jag levererade idag. Helt enkelt snyggaste alternativet.

Dold dragked kan visserligen sys med vanlig pressarfot, men vill man spara tid och nerver (många många många sådana) ska man inhandla pärlan ovan. Min beställde jag från lokala handarbetsaffären. Snäll tant där. Pressarfot för dåld drakged alltså. Bara att haka fast dragkeden och tuta och köra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s