OFF THE SKIN av Jesse och Peta. Dit skall jag/vi/halva Karis idag och kika på Jesses fotografier. Foto blandat med teckning- och målning. Har en känsla av att det kommer se jäkligt bra ut! Har ni själv vägarna förbi Museokatu 25, Helsingfors, de närmaste veckorna så ska ni självklart kika in ni också. Vernissage följt av afterparty idag. Skojjigt skojjigt! Men får se hu länge jag orkar hänga på. För min vecka är proppad igen, med både jobb och diverse lustigheter.

Nu – jobb.

2 reaktioner till “Off the skin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s