När hade man trott att jag skulle skriva fem sidors köpebrev, fixa bygglov, diskuttera plåttakets lutning och rita planslösninar? När? Just det. Never. Men husprojektet framskrider. Sakta men säkert. Halleluja!

Har förövrigt haft en gemytlig måndag med lite jobb, förmiddagskaffe med Lotta och midda hos mina föräldrar. Ska inte förstöra härligheten med att sitta vid datorn. Bara rita lite lite till på huset. Pikilite.

6 reaktioner till “plans

  1. haha nä de vill du nog int 😀 De e HYSTERISKT mycket att göra å fundera på. Men samtidigt lite roligt nog, såklart. Tvingar dig på målar-talkko sen 😉

   Gilla

 1. Köper ni någon sorts hus paket eller bygger ni från första sten? Om hus paket, så varifrån har ni då beställt det? 🙂

  Gilla

  1. terrve! Vi kör med huspaket. Kommer inte ens på fråga att bygga från noll. Med våra livsstilar finns det inte tid för sånt. Själva paketet kommer från kannustalo, men det är inte säkert att de kommer bygga vårt hus än (lite fuffens detdär, att det inte finns patent på hus utan man kan ge ide´ritningarna till vem som helst som sedan bygger). Det mesta kommer bygg-gubbarna att göra, men en del pillar vi med själv. Så som toaletter, golv, kök och sovrummen. Att sådant 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s