”Men jag är fortfarande av den åsikten att man inte kan kalla sig designer om man inte kan klippa mönster eller sy. Du kan vara visionär och super kreativ och ha massa fina ideér och sedan får en designer förverkliga dem. Men det gör dig inte till en designer.”

SRHLM

Inte mina egna ord. Men jag håller med. Väldigt väldigt mycket. Läs mer vad Sarah skriver om Elin Kling som designer för GUESS by Marciano här. 

2 reaktioner till “Elin Kling – designer?

 1. skönt att se att någon annan också är av den åsikten<3
  jag blir bara ibland så less då det finns så många duktiga som utbildat sig i milano/london/designskolor och söker jobb och inte blir anställda trots en enorm talang och sen glider vissa bloggare bara in på räkmackor för att de har en del lojala anhängare och bra smak. Jag vet att "sånt är livet" och de gäller inom de flesta branscher men ibland blir jag bara så sur 🙂
  Eller just i get här fallet blir jag ju sur för jag förstår inte varför man kallar sig designer om man inte är det 😉

  Kramar

  Gilla

  1. så sant så. I situationer som med Elin Kling tycker jag det vore lämpligare att kalla sig stylist, inspiratör eller modekännare eller nåt. Att vara designer är något helt annat. Något man måste studera i åratal innan man behärskar. Men men, termerna är ju så flummiga nuförtiden. Vad gör man 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s