Så var den veckan över. Puff. Fick in ytterligare två praktikanter till 2OR+BYYAT studion idag, så det har varit hard-core meininki. Roligt med mer folk. Och STORSTÄDNINGEN har kört igång. Är så hiskeligt ivrig över att få kasta bort saker. Gamla materialprover. Mönsterpapper. Skruttiga lådor. Allt ryker! Chefen har äntligen vågat släppa på tyglarna. Har är serrni lite av en hamstrare. Samtidigt lite småbitter över att jag själv inte kan/hinner/får delta så mycket i städ-kalaset.Agerar istället terror-tant och delar ut orders, samtidigt som jag försökt avsluta sommarkollektionen med chfen och skrivit ihop sista infon till fabrikerna. Inte illa det heller.

Men nu är det veckoslut. Eller nästan. Sitter på tåget hem brevid ett illaluktande fyllo efter 10 timmar jobb. Ska på jobb till Canny/klädbutiken imorgon så helgen blir ganska kort. Men ikväll njuter vi av produktiv vecka, äter chokomuffinsar och glor på TV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s