Jestas. Vi ha klippt så många små provbitar med Pierre (nya praktikant från Frankrike) att våra fingrar blöööder. Blev heldag på tygmässan idag, samt halvdag igår. Jäkligt inspirerande ställe och man blir lite hullu.

Ska berätt mer. Men först äta. Och tacka er snälla varelser för ert medlidande/förståelse/likatänkande gällande project Runway inlägget. Känns som en fet lättnad att någon begriper vad man menar och upplever samma sak. Ibland är det ju så. Att det som är fantastisk för någon annan inte passar en själv. Eller tvärtom! Våga lita på dina egna drömmar. Piiiiste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s