Jag pratar en hiskeligt massa om 2OR+BYYAT shoppen, så här har ni ett ansikte på den. Eller hur det nu heter. Butiken på Eriksgatan i Helsingfors. Vägg i vägg med studion. Ljus. Modern. Men ska genomgå stora förändringar den närmaste månaden. Nya ställningar och bättre plats för väskorna. Jipiii!

En butik finns även i Kluuvi.

Tisdagarna jobbar jag härifrån. Betjänar kunder samtidigt som jag organiserar lager och jobbar på datorn. Väldigt gemytlig omväxling till att jobba skallen av sig  nere i studion. Och ypperlig träning för min usla finska. Denhär tisdagen blir ändå annorlunda. Ska briefa en ny kvinna som börjar idag, därefter dra iväg på tygmässa med chefen. Vi ska plocka ut tyger till nästa år – i två dagar. Jesusamalia vad roligt! Får man skutta av lycka som 24-åring? Och ikväll blir det övernattning hos bästis-Henrica, och mer tygmässa följande dag. Detdär med att ha roligt på jobbet. Fantastiskt.

6 reaktioner till “the 2OR+BYYAT shop

 1. Hej,

  Jag är så glad att jag hittat din blogg!

  För några veckor sedan googlade jag efter ”hur fodrar man en klänning” eller nåt liknande och hittade ditt tips om perfekta axlar. Hur bra som helst, tack för det!

  Det är extra roligt att läsa din blogg eftersom jag har sommarhus i Kyrkslätt och tillbringar några veckor varje vår, sommar och höst i ert underbara land. Brukar åka in för att promenera och shoppa i Helsingfors när gräsklippningen på tomten börjar bli tjatig och jag fullkomligt älskar stan! Måste definitivt söka upp butiken vid nästa besök.

  /Johanna från Stockholm

  Gilla

  1. men vad roligt då att man kan stå till tjänst! Verkligen. Ska försöka bjussa mer tips och dylikt i framtiden eftersom det är något man kan ha praktisk nytt av. Måste bara finna tiden först! Och kom jättegärna förbi butiken nästa gång du är i Helsingfors. Lätt att hitta, rakt baok köpcentret Forum.

   /Elin

   Gilla

 2. Jag går förbi butiken varje morgon när jag promenerar till butiken. Skall försöka komma ihåg att gå via på hemvägen någon tisdag och komma och säga hej till dig 🙂

  Gilla

  1. ja men DET tycker ja du ska göra! borde va i butiken varje tisdag. Och ser du mig inte där är jag antligen i bakrummet (vi har en praktikant som hjälper mig i butiken nu) så då är det bara att fråga efter mig 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s