Fick besök av mommo och moffa. De fyllde mitt kylskåp (hemmagjord sylt, saft, fisk, inalgd gurka. Jag är olidligt bortskämd) och fick fina blommor. Packade in presenter i fult papper och gick på kalas till min moster och kusin.

Insåg att min lugg äntligen går att lägga bakom örat, efter sjumiljoner år av odlande (dvs. fyra månader). Det känns seriöst som en ny, lugnare epok i mitt liv har börjat, där jag slipper sinnesrubbningar pga hår i ögonen.

Blev olidligt försenad till ett kundmöte i Ekenäs på söndag. Note to self: Glöm INTE telefonen hemma om du inte vet vart du är på väg. Stod med lipen i halsen och viftade mitt på gatan tills en stackars gubbe stannade och lånade mig sin telefon. Det ordnade sig. Mötet gick bra. Och en offert  är på gång.

Att sådant grejade jag med på helgen. Mycket jobb med min egen firma på helgerna nu. Ett nytt projekt på gång och ett par som måste avslutas. Väntar på en förbenad pressarfot som inte vill anlända!! Däremellan har jag klämt in en arbetstur på Canny och många långa timmar med mina fina brudar. Vi har skrattat så mycket att jag har muskelverk i mina mungipor. Herrejävlar vad roliga tider..

Proppfull helg. Och veckan som följer blir likadan. Meeen det kirrar vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s