Håller ni på packa ihop era sommakläder för att göra rum för alla tröjor i garderoben? Eller har ni gjort det redan? Om inte, så tycker jag ni ska göra det. Känns så fruktansvärt roligt att dra fram sommarkläderna på våren igen. Gratis shopping lixom. Och några tips hur man förvarar kläderna bäst har jag att bjuda på…

Först och främst klämmer jag alltid ner en hög tidningspapper i lådorna. Både under, runt och över. Det sägs serrni att malarna inte tycker om tryksvärtan i pappret. Så har man tur rynkar de på näsan och äter de upp grannens kläder istället.  Jag ser även till att tejpa ihop lådorna väl för att slippa kryp/damm/möss eller gudvetvad som kan finnas i källaren. Ett annat tips är att kasta med några Silica fuktuppsugande påsar. Ni vet, sådana små papperspåsar som ofta finns med då man köper en ny väska eller nya skor. De drar till sig fukt och minskar risken för mögel.

Testa detta! Än så länge har mina kläder mått prima i källaren, och den sista lådan packade jag ihop i helgen. Gött!

En reaktion till “bye bye summer clothes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s