Ny parkas – ONLY

För några veckor sedan hade jag begravning för ett av min abosoluta favoritplagg – parkasen. Fem år på nacken och söndrig dragked, så det var definitivt läge för en ny. För ja, frågar ni mig (vilket Linn på sätt och vis gör) vilket som är det ultimata höstplagget när det regnar järnspik och blåser cykloner och steker som i Teneriffa om vartannat under vår hysteriska Finska höst, så svarar jag parkasen. Helt klart. Jag har för länge seda insett att jag är för bekväm av mig för att använda korta läderjackor och tunna trench-coats. Man må så se ut som Heidi Klum i dyliga plagg (vilket jag såklart inte gör men ni vet…) Jag blir lixom bara rabiat då kläder inte håller praktiska måtten.

Parkasen däremot håller alla (mina) mått på höstjacka. Tillräckligt lång för att skydda mot spöregn och kalla vindar. Vattenavstötande tyg. Trikåfoder eller annat naturmaterial som andas. Tunn och lätt att klämma ner i väskan. Viktigast av allt – en redigär huva så man slipper det där förbannade paraplyt som envisas med att vända sig avigt i vinden. Och relativt snygg också, bör tilläggas.

Helt enkelt bäst. Tycker jag. Så gå nu alla och köp en parkas av något slag (checklist: huva, lång, vattenavstötande), så slipper ni vara bittra på livet i höstrusket! En perfekt version finns hos ONLY.

2 reaktioner till “the thing about the parkas

    1. Tackar! Den heter Britt Nylon Coat, kostar 64,95 euroslantar och kommer från ONLY. Finns också i mörkblått. SJälv har jag en i storlek S. ”Vanliga” storlekar tycker jag:)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s