Det händer det händer det händer. Har inte varit hemma de två senaste dygnen. Mötte upp bruttorna hemma hos Heni (och Andreas) på Brändö igår efter jobbet och snarvlade skallarna av oss. Ytterst gemytligt sådant, och jag diggar vårt nya deitti-tempo med flickorna i Helsingfors.

Eftersom jag hade jobb även idag sov jag över (tack!), och idag har igen varit halv-hysterisk på jobbet. Har krigat med larmportarna, röjt undan i butikens lager och kommit igång ordentligt med vår/sommar 2013 kollektionen. Gått igenom en massa samples (prover). Måttat. Justerat. Funderat ut ändringar. Slopat plagg. Adderat nya versioner. Efter att jag har skrivit ihop ett Produktkort för varje plagg skickas allt iväg för ytterligare sampling eller direkt produktion till fabriken. Spännnande. Speciellt då jag får väldigt fria händer att justera damkollektionen.

Så att sådant. Ska skriva ihop sisådär 13 produktkort på fredag, så det finns att göra. Men avslutade denna dag på allra bäst sätt – ett glas vin med Åsa (en av bästisarna från skolan/Novia). Vi pratade non-stop i två timmar. Jestas vad skönt. Nu är jag avslappnad ut i benmärgen.

Rekommenderar Bakers mysiga drink-avdelning intill Kalevalagatan/Mannerheimvägen

2 reaktioner till “two days

    1. definitivt! Lär inte dröja länge tills det värker i vintanden igen 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s