Denhär hörnlampan SKA vi ha.Hittade förtjuuusande tavlor exakt i min smak från Decoart. Ångrar bittert att jag inte köpte en till min lägenhet.Lampor lampor lampor ❤

Slitna varelser. Festen igår var lyckad. Johan hade dunder-krabbis och såg halvdöende ut. Spägeln var däremot schysssst.

 

Nu är det såhär gott folk att jag och min karl ska bygga hus i Karis. Kyllä. Så hiskeligt spännande och skrämmande och roligt och jobbigt – allt på en och samma gång. Det har varit så många många många miljarder tankar kring jobb hus tomt sälja lägenheter papper banklån ochsåvidare att jag inte har förmått mig få ner några tankar i textform. Än. Men planeringen är i full gång. Vi drunkar snart i offerter och broschyrer. Och jag ska berätta mer. Snart. Lovar.

Kockan 8 imorse släpade vi oss  i alla fall ur sängen (OBS! Helt och hållet mannens initiativ. Påriktit.) och besökte Habitare inredningsmässan och inte husmässa som jag tidigare påstod i Helsingfors för att suga i oss inspiration och broschyrer och sukta efter köksinredningar och lampor.  Ä l s k a r lampor. Risken finns att vårt hus kommer se ut som en julgran. Fanns hutlöst mycket att tråna efter. Lyckat besök. Och mannan och jag har någorlunda samma smak så vi behöver inte bulta på varandra, allt för mycket. Även om han stank som ett bryggeri och var allmänt fånig.

3 reaktioner till “Habitare

  1. Härligt med hus! Vi går i samma planer, har just fått en offert och nu väntar jag bara på att mannen ska tänka klart. Själv har jag tänkt klart för länge sen. Ska ni köra inflyttningsklart/element/byggafrångrunden?

    Gilla

    1. Ja visst är det! Mannen sköter projektet för vår del, men vi båda är på samma linje. Så det är skönt 🙂 Offerterna ska bara gås igenom. Troligtvis satsar vi på halvklart, alltså alla elementen på plats + eventuellt innerväggar. Vår livsstil tillåter inte att vi gör så mycket själva (jag jobbar massor, han spelar handboll) så vi kommer att anlita bekanta som gör mycket ”inomhus”, d.v.s med inerväggar och kök och lister och sådant. ingen ide att göra sånt man itne klarar av 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s