Hoppade in extra i butiken i Helsingfors idag igen då det varit svårt att få ihop arbetsturerna. Inget mig emot. Gudoooomliga höstkläder har börjat dimpa in serrni. Bland annat denna väst av äkta strutsfjädrar(!) av 2or+byYAT. Söta öde. Så mjuk. Så skön. Så vacker. Så… dyr.

Så även om strutsvästen blev kvar i butiken (riskerar åtminstone inte att bli bombaderar med ägg av aktivister. Bra så) så har jag en annan guldklimp med mig hem. En höstjacka av finaste ylle, av märket 2or+byYAT den också såklart. Present av Yat. Jag har så grymt snäll chef att jag blir lite sentimental. Och jackan får ni se senare..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s