Voi voi. Märker att det blir en hel del nya-jobbet-i-helsingfors snack. Boooring. Jobbet är en stor del av mitt stackars liv nu dock. Lugnar väl ner sig några hekto så småningom. Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR det! Men är det något annat jag borde berätta om? Livet. Hur nerbitna naglar jag har. Eller så. Let me know.

Ska avnjuta ledig helg, så ínge mer nytt-jobb-snack. Har tråmat helgen full med annat. Gymmet, firmajobb, handbollsmatch och 30-årsfest imorn. Husmässa(!) på söndag. Det ni.

Gemytlig helg. Pöss på er!

 

6 reaktioner till “let me know

  1. totta! Svårt när jobbet är livet. Men ska försöka baka med lite annat hit också 🙂

   Gilla

 1. berätta liteom husplanerna, hur dina vecdkor ser ut ( när du jobbar på vilken plats) , har du någo resplaner?

  Gilla

  1. jaa det är ja, väl. Har svårt att vänja mig vid den titel:D Men jobbar som bäst som designassistens åt en designer i Helsingfors. På sidan om har jag mitt eget företag och drömmen är att utveckla ett eget klädmärke. Vi får se vart det bär!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s