Vilken befrielse att vakna upp på Bulevarden i Helsingfors, 3 minuters gångväg från jobbet. Icke fy skam. Sällskapet igår kväll var inte illa det hellet. Tack snälla!

Och idag har jag stått (läs: sprungit runt som en virrpanna) i 2or+byYAT butiken. Spöregn ute. Klent med kunder. Yat har inte haft tid att snacka igenom våra samples (prover) som jag måttade igår, så förutom vanlig butikssysslor har jag agerat frivillig städtant. Skrubbat rent wc:n och väggar och golv och hela alltihop. Luktar Fairy i hela bakrummet. Varför har jag sån fetisch på att städa? Det är lite som en sjukdom i mitt stackars huvud. Bajsiga webcam bilder är dessvärre det enda jag har att bjuda på. Har blivit hiskeligt dålig på att dra fram kameran. Men utöver mitt nylle kan ni åtminstone skymta butkens grymma taklampa. Vill-ha-begär över den så det sprutar om det. Så även mitt armband som jag typ sover med. Ny favorit i mitt obefintliga smyckesskrin. Och finns snart att köpa på webshopen.

Nåväl jobb-wc:n är ren. Jag nöjd, och nu påväg hemåt. Helsingfors må ha sina charmiga sidor men näij. Jag blir alltid lika lycklig då tåget rullar förbi Säästöpörssi och jag vet att jag är i Karis igen. Exakt nu. Hem ljuva hem.

2 reaktioner till “in the shop

    1. nää har bara svansen så högt på huvudet att det ser kort ut. Men BORDE klippas 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s