Man får fan bita i det sura äpplet. Igår var en sån där fantastisk måndag. Idag var jag trött som döden och med en fet huvudvärk och allmänt bajsig fiilis. Typiskt. Men en deitti med brudarna mina (Karoliiina, Heni, Sandra), 2x kaffekoppar, 1x burana, 72 min snarvel, och så var alltihop fint igen. Tack snälla rara fina goa vänner som gör mig på så mycket gemytligare humör.

Och bättre blev det. Återvände till studion för att reda upp enmiljon kassar med kläder, energi tremiljoner, och avslutade dagen med någon form av Vernissage på Artek med chefen (läs: mingel och gratis drinkar) så nu sitter jag smålullig på tåget och mår fånigt bra. Så det kan vända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s