Vilken fenomenal dag! Det är lite mystiskt detdär, att måndag ofta är en sån där jag-är-på-svinigt-gott-humör dag för mig, medan resten av mänskligheten verkar villa kasta småsten på livet just denna dag. Eller har jag fel? Vi låter det va en fin måndag och så hoppas vi tisdagen bli något ditåt den också…

Vad min taklampa har med saken att göra kan jag inte riktigt förklara. Kanske att den är rund och gör mig gla´. Mer runda möbler åt folket! Kyllä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s