Min fina vän har fått en baby (GRATTIS). Mannen och jag har eventuellt hittat en tomt att bygga hus på. Kanske även bestämt hurudant hus(!) Kaffe med flickorna. Kundmöten. Sena kvällar framför datorn… Jesats. Vad det händer. Och jag önskar att jag hade mer tid och energi att processa alltihop. Men det har blivit olidligt mycket jobb i veckan, jag ser ut som en roskis och ena hjärnhalvan har jag tydligen glömt i Helsingfors.

Får aldrig bli en sån. Som bara jobbar och glömmer allt omkring. Lovar. Så idag har jag varvat ner (försökt). Storstädat. Tränat. Sörplat kaffe på balkongen. Sugit i mig sista sommarvärmen. Pizzabak ikväll. Och film. Nu är jag med igen.

6 reaktioner till “this week

  1. ja visst är det spännande! Jisses vad jag längtar tills huset är klart. Om det går som vi hoppas så kommer vi bo på Landsbrovägen i Karis, ca 100 meter från min pojkväns nuvarande hem 😀 Ett litet nytt område med nya fina hus. Vi hoppas på det bästa…

   Gilla

  1. jo vi har varlt huspaket eftersom ingen av oss är någon byggare 😀 Har hittat ett fint från Kannustalo men de är lite dyra, så vi pratar med andra företag också och försöker hitta något liknande. Inget är med andra ord bestämt, men ett modernt hus bli det. Det är säkert 🙂

   Gilla

 1. Vi är också i husbyggartankar. Men huj vad allt blir mycket dyrare än vad man hade trott. Allt från avloppsanslutningar, grundarbeten, pappersjobb som kostar osv.

  Gilla

  1. du har så rätt :/ därför är pakethus sist och slutligen det billigaste och enklaste alternativet. Men ändå MASSOR att gå igenom och planera. Har överlämnat det jobbiga åt mannen 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s