Ny t-shirt och armband från 2or+byYAT

Eeeevighetsdag. Har varit stationerad i shopen/butiken, sorterat bort sommarkläder, bekantat mig med höstutbudet, organiserat, städat och planerat ihop några outfits till en tv-programledare. Roligt roligt och timmarna bara sörplar iväg. För att se en gnutta representativ ut bakom kassadisken (de dagar jag jobbar undangömd i studion är det fritt fram att se ut som en slasktratt) serrni plockade jag åt mig lite nytt från lagret. Draperad t-shirt och ett fett armband som får mig att känna mig lite manlig. Deeet gillar jag. Allt från 2or+byYAT.

Och shoppen får jag väl kläm på så småningom. Men imorn blir det studiojobb igen.

2 reaktioner till “Man, i feel like a (wo)man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s