Det är lite sinnessjukt hör skönt det känns att vara hemma. I mitt hem. Min lägenhet. Jestas. Är nog lite av en hemmaråtta. Och då det blivit långa arbetsdagar se senaste veckorna har min såkallade lägenhet förfallit och liknat ett skjul för uteliggare. Nu avnjuter jag ledig helg (bästa beslutet i universum att endast jobba varannan lördag) och har redan hunnit jobba, gymma, fått besök av faster, storstäda, färgat hår och skrubbat fötter.

Ack vad ljuvligt.

På tal om hemma. En ny svart pinnstol flyttade in igår. Slipad och målad av min super-duper-snälla mamma. Jag är hysteriskt förälskad i pinnstolar och så småningom ska denna ansluta sig till de örviga i köket. Men nu gör den sig bäst i hallen. Tack snälla mamma.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s