Blev en annorlunda jobbdag idag. Luch med chefen på kinesiskan runt hörnet. Rapar fortfarande friterad fisk. Muuums. Och avslutningsvis bydde vi upp en monter men en del av våra produkter (jo jag har redan börjat prata om ”vi” och ”vårt” om företaget efter tre veckor som anställd. Fånigt). Så har du vägarna förbi Rödberget, sväng in på DESIGN FORUM på Erottajankatu och pilla på 2or+byYAT läderprodukter och andra tjusiga märken. Snorfint därinne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s