Bilder lånade av Nina

Kolla detta. Amazonkvinnan.  Iförd 13 cm klack kan man inte kalla mig petit precis. Jestas. Jag och mannen hjälper Linda med sin webshop och hade fotoshoot i Ninas fräsiga studio idag. Nina bakom kameran. Mannen och jag framför. Roligt som attan. Och blir grymma grejer vetni. Är hiskelit rädd att jag kommer vara luspank då webshopen lanserats och jag bjuder in mig själv på kaffe till Lindas lager. Smaskiga kläder på kommande gott folk!

Mer pics bjuder Linda på.

Efter lång dag ligger denna inte-längre-så-amazoniga kvinnan i sängen och försöker varva ner. Har haft dunderskön helg. Tacksamt. För nu väntar rekordmaffig vecka i jobbväg. Rivstart redan idag. Och väckarklockan inställd på 5.30. Aj.

2 reaktioner till “I´m an Amazone lady

    1. ja det gick förvånandsvärt smidigt. Lite på er att jag inte ser ut som ett päron på alla bilder 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s