Ursäkta röran, vi bygger om. Såhär ser det ut när jag jobbar i Helsingfors. Mitt kontor lixom. Har min egen plats med en fet spegel intill som snällt påminner mig om att det kanske vore läge att borsta håret. Mina hjärnceller har varit all over the place idag då jag försökt få ihop nya produkter till webshoppen. Inte endast ny sorts dator (MAC) och nytt bildediteringsprogram (Indesign) utan även nya koder och metoder för att ladda upp produkter. Åtta timmars arbetsdagar känns plötsligt väldigt väldigt fjutit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s