Organisation. Rent. Logiskt. Jag var städerska i mitt förra liv, helt klart. Är oroväckande förtjust i att ordna och fixa och är det skrot i knutarna klarar jag inte av att jobba effektivt. Stört. Dammet har jag däremot inga probem med, tyvärr.

Så väl hemma från jobbet/Helsingfors där jag städat och ordnat för brinnkäralivet organiserade jag om i min egen studio. Vände borden så att de kan utnyttas bättre och storstädade hela rasket. Jisses så befriande. Och fick genast eld i röven och sydde ihop ett silkesfodral till en kund. Ett projekt som blivt hängande (fyyy på mig). Hade provning nyss och det blir snyggt som tuuusan. Städning lönar sig. Alltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s