Borde packa väskan som ska med till Borgå imorgon men mina armar klarar inte av dyft. Att shamponera håret var redan tillräckligt plågsamt. Hade treningsdejt med Linda serrni och hon pinade mig bussigt med cirkelträning i kvälssolen. Åh. Så. Skönt.

Men Borgå ja. Ska  ä n t l i g e n  åka och hälsa på min ex-kämppis Janni, go vän från studietiderna i Åbo. Herrregud, man börjar prata om studierna som om det vore ett sekel sedan. Många långa timmar har vi skrattat tillsammans, och druckit vin måste medges. Och fler blir det imorn. Både skratt och vinflaskor. I plural ja. Kan lixom inte begripa att det är över ett år sedan vi utexaminerades som Formgivare ur YH Novia. Janni och jag. Och alla andra. Var befinner sig månne resten?

2 reaktioner till “workout and Porvoo

  1. haha, vad kul om det känns nu redan, vänta till lördag morgon då! 🙂
    Ha det nice i Borgå så hörs vi på lördag dagen.

    Gilla

    1. jo kyllä, tyckt ja orka riktit helt men shiiit när jag sku duscha var armarna mos! 😀 Yep de ska ja, vi ses imorn!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s