Bild lånad härifrån.

Nina förevigade E&S som gifte sig i helgen, och så även klänningen som är den sista av fyra brudklänningar jag sytt denna sommar. Alltid lika roligt och befriande och lugnande och gudvetvad att se resultatet, med fräscha ögon. Speciellt i fint format som ovan. Och att modellen passar perfekt in i stämningen. Knälång klockad kjol. Tubmodell med chiffong övredel. Som ett pussel alltihop. Så himla vackert när lyckan lyser.

2 reaktioner till “the fourth and final wedingdress

    1. Roligt att höra. Vad jag sett såg du strålande vacker ut, och hörde att er fest var lyckad! Grattis igen och så ses vi i knutarna 🙂 PS. Blir det problem med att ta bort chiffongen nån gång eller att ta in/släppa ut klänningen är det bara att ringa. DS.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s