Webshop på gång

Alla som känner mig vet att jag är en sucker för att organisera, ordna och skriva listor  (jag drömde trots allt att jobba som kontorist då jag var liten) så mitt jobb käns som sjunde himlen just nu, då jag fått i uppgift att organisera den kommande webshoppen! Yep. En 2or+byYAT webshop ska lanseras senast i September, så får lägga på ett hekto om det ska bli klart.

Grunden är färdig. Men produktinfon måste uppdateras, bilder fotas, lager läggas in och sorteras på skilda hyllor och dokumeteras… the list goes on. Eftersom webshoppen råkar vara uppbygd på WordPress, lik som denna blogg, så är alla verktyg bekanta och jag klarar av att hålla i trådarna. Jisses vad smidigt. Och lagret börjar ta form i studion också, vilket märks på mina axlar. Stel som ett sugrör och luktar gammal ost. Dagens träning kirrad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s