På tåget. Mot Helsingfors. Day 2. Det finns enmiljard åsikter om dethär med att pendla till jobbet. Om man för en pikuliten stund ignorerar det faktum att det kostar en smärre förmögenhet så finner jag det relativt behagligt att åka tåg. Sitta och stirra i en timme och njuuuuta eller drunkna i en fånig bok … säger jag nu. Jag lär väl ändra åsikt inom ett par månader då tågen är 45 minuter sena och jag med vill-döda-humör glor ut över en snöig åker vid Kyrkslät nånstans. Eller ännu värre – står ute på perrongen och drar på mig en fet flunssa  i väntan på info från VR som aldrig kommer. Har hört många horror-storyn. Men den dagen den sorgen.

Och internet på tåget då? Tja, det fungerar ibland, kanske. Om man har lite tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s