Vägen till jobbet nuförtiden

Jobbet! Studio och butik på Eriksgatan

Det blåste så in i helvete på huvudstadeb

Gudomligt fina puderrosa jag fick från jobbet, av märket 2or+byYAt såklart.

Åååh, i´m so exited. Kom nyss hem från första arbetsdagen på nya jobbet i Helsingfors, 2or+byYAT. Frruuuuktansvärt kiva. Snackade bort några timmr med chefen på förmiddagen och fick allt som lön, arbetstider och kontrakt kirrat. Skönt så. Resten av dagen hade jag hand om butiken på Eriksgatan, efter en 30 minuters minilektion av Yat. Det ni. Skulle ha lipat om jag inte hade haft erfarenhet av butiksjobb. Men det har löpt på som smort. Inga katastrofer. Vår så i mitt esse att jag inte kommit mig för att fota nåt. Men det kommer en annan gång. För imorn jobbar jag i studion med Yat istället. Nya kollektionen ska utvecklas och förberedas för produktion. Jag trillar av stolen. Så roligt ska det bli.

Snabbvisit hemma. Allsång på Skansen med brudarna till näst. Piilo-tanter. Moaha. Fiilis tisdag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s