Fick hem en fet bunt med olika modetidningar igår av min snälla småkusin som håller på flytta. Här ska det klistras ihop inspiration-kollagen gott folk! Är lite sucker för att riva i tidningar. Klippa. Spara. Så tack Hanna! Jag och mina röda byxor är väldigt glada.

Hade tänkt ta mig en löptur innan soffan tar över mitt liv, men inbillar mig själv att jag mår lite krassligt. Host host. Så istället låter vi håret vara skitit tills imorn (moronlenkki, lovar) och bäddar ner mig i soffan och ser på handbolls finalen i OS med en påse chips och en hög män. Heija Sverige!

2 reaktioner till “inspiration coming in

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s