På med kragskjortan och läppstiftet och iväg till gamla goa Canny/Axel Lindström på jobb idag. Riktigt roligt(!) måste jag säga. Att vara tillbax på jobb. Hoppade in för en brutta som behövde ledigt, men kommer fortsättningsvis att jobba där varannan lördag från och med nu. För att tjäna lite extra kosin javisst, men också av den enkla anledningen att jag är van att jobba lördagar, har inget emot den korta arbetsturen och blir oliiiidligt rastlös av att sitta hemma och glo tills det händer nåt på lördag kväll. Fel i huvudet kallas det ja.

En hel fina grejer har vi att bjuda på i butiken också. Bland annat coated shortsen och glittriga tröja ovan. Shortsen böt jag dock ut till långbyxor. Är ju fan minusgrader ute. Och vad chefen anser om blottade lår ville jag inte veta.

Så nu kastar jag en lax i ugnen och inväntar en kväll med Lotta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s