Vaknade kl 9.34 i morse och sisådär tretton minuter senare var jag rastlös ända ut i fingerspetsarna.  Det är ju fan svårt att fira semester! Måste. Göra. Något. Helatiden. Så jag och Lotta packade iväg oss till Lojo av alla ställen. Spanade lite i butiker och chillade. Gemytligt så. Även om Lojo nog är en lite … svettig stad. Här har vi fördomar javisst. Med hem fick vi dessutom en kiva liten lapp på bilrutan. Satan. Smilet i feijan försvann illakvickt. Är väl medveten om att lapp-Lisorna endast gör sitt jobb men visst skulle jag gärna ge en rak vänster i trynet åt Lapp-Lisa-Lindblad i Lojo just nu. Kan inte hjälpa det. Speciellt då jag inte parkerat fel utan endast glömt att lägga kiekko-jäkeln i rutan. För en millidels sekund tänkte jag kasta över lappen på grannens ruta. Eller bara stampa på den och skita i det hela. Kan man göra så?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s