Läst tidningen i morgonsolenVandrat på stan och gjort fina loppisfynd

Gått igenom juli bokföringenGått powerwalk med brudarna

Varit på kaffe med Linda.

Plockat blåbär med Heni.

Medan resten av befolkningen avslutar sina semestrar påbörjar jag min. Har bara gjort exakt det jag känt för. Sicken lyx. Hade tänkt fixa lite på ett beställningsarbete ännu ikväll men mina händer är så blåbäriga att jag inte vågar röra något. Det fixar vi imorn. Bra så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s