Beställningsarbete, brudfrämma klänningar

Jag har varit väldigt väldigt väldigt lat med att fotografera de arbeten jag gjort i sommar. När det varit klart har jag lixom bara packat ihop det i en påse och levererat fort som attan. Bort. Nästa projekt. Här är ändå ett projekt jag fyrade av några bilder på innan leverans. Tre identiska klänningar till tre brudfrämmor. Korsdrapering uppbyggd på korsett i egna mått. Knälång. Tillhörande bälte.

Fotograf-Nina förevigade bröllopet i helgen så jag inväntar bättre bilder från kunderna. Men fint var det. Kan det bli annat då man gör draperade chiffonklänningar till vackra syskon med nätta kroppar? Ljuvlig askgrå färg dessutom. Lyckat arbete. Från börjar till slut. Så även bröllopet fick jag höra. Fint fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s