Gruppbild lånad av Nina.

Gårdsfest vol 3. hos Nina & Mavve igår. Alltid fint folk. Alltid fiilis. Alltid god mat. Grymt lyckat! Och jag lyfter på alla tre hattar jag äger för Nina och Mavve som orkar ordna sånt dunder-kalas varje år. Tack. Och man förtjänar väl trötta ögon då vi vinglade hem på cyklarna kl 4 på morgonen. Har sovit halva dagen och har inga planer på att göra nåt annat heller. Förutom lämna över sista brudklänningen för i sommar, om den sitter som den ska. Hoppas hoppas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s