Vitt vitt vitt. Sista brudklänningen för denna sommar håller på avslutas. Pilligt. Och efter denna stass kommer jag garanterat att hålla en fet paus från färgen vitt. Det lyser igenom, blir lätt skitigt, döljer inga fel… en ren och fin huvudvärk med andra ord.Men ser lovande ut och bara jag får ihop sista finishen och provningen går ok så ska detta projekt vara kirrat.

Något annat som också håller på bli vitt är mitt nylle. Bye bye Italien brännan. Hej hösten. Har pikulite angst. Inter över att sommaren är undan. Inte ens över det bajsiga vädret, utan över hösten som inte är spikad än. Men det lär väl inte dröja länge innan det klarnar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s