Köar i solenVärldens coolaste Bruce

Resesällskapet

Jisses. Semesterdagarna bara sörpla iväg. Kom nyss hem från mommo&moffas stuga där vi hängt hela dagen. Ätit bulla. Sovit mitt på dagen. Badat bastu. Sånt där som man alltid gör hos dem. Ångrar att jag inte stannade över natten, eftersom kroppen skriker efter vila efter gårdagens Bruce Springsteen konsert. Jumalauta vilken fiilis-gubbe! Huippu keikka i strålande solsken, men det tär på kroppen att köa i fem timmar och stå i ytterligare fyra(!) timmar under själva konserten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s