Jesus. Jag borde heta Svetlana i andra namn. Det dryyyper slaggämnen (asigt ord) ur min stackars kropp efter en 45 minuters löprunda i hettan. I mina nya retro-shorts från Nike. Rea-fynd från Rom (mer shopping från Rom ska bjudas). Gemytlig söndag. Och jag har tagit det ordagrant detdär med mjukstart. Har endast skrivit några fakturor i jobbväg. Resten hängt. Med Lotta. Med gudsonen. Med mig själv. Skönt detdär. Att hänga. För imron måste jag rycka upp mig då jag ska på arbetsförhandling till Helsingfors. Kanske blir en Karis-Helsingfors pendlare i höst. Vem vet.

Svetlana återkommer med den saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s