Jag har…

... levererat fyra arbeten…

...solat på stugan…

… sörplat drinkar med mina pärlor i Helsingfors – girlsnight!…

Seglat med mina föräldrar…

… firat svärmors 60-årsdag i Rom, fyra dagar.

Och så firat en liten karis natt igår kväll.

Yep. Detta har hänt de två senate veckorna. Full fräs lixom. Levererat de flesta beställningsarbetena så att jag ska kunna njuta av lite semester jag också. Men nu har jag landat (bokstavligen, kom hem från Italien igår kväll), är jäkligt utvilad, brun, och pikulite ivrig på att dra igång med jobb och rutiner. Okej lögn. Inte alls redo för jobb och rutiner. Försöker bara intala mig. Så vi tog en mjukstarta med beach-häng idag och vin på Alban ikväll med Linda och Lotta. Jag har fortfarande lite semester kvar serrni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s