Balkongen ja! Den har jag ju glömt att visa. Här sitter jag flera gånger om dagen och filosoferar över livets mening och lyssnar på fåglarnas kvitter…. Nä det gör jag inte, men använder ändå balkongen massor (solar, sover, äter, chillar, läser). Och ni minns kanske katastrofen innan? Well, de senaste veckorna har den sett ut såhä istället.

Nu måste jag slita mig från balkongen och iväg på en löprunda. Välbehövlig sådan, efter alla pizzor som slävades in i Rom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s