Korsettens avigsida (utan foder). Styvt bomullstyg försett med stödskenor. Draperingen på framsidan är fäst vid sidosömarna och kjoldelen fastsydd rakt igenom hela korsetten. Ett virrvarr av tyger och många lager, men allt faller på plats då fodret sys fast.

Vad är bättre än att börja lördagen med en lyckad provning? Tre klänningar. Tre brudfrämmor. Snyggon allihop. Bara att färdigställa så är saken biff, vilket jag tänker göra omedelbums. För ikväll blir det kalasas med brudarna igen. Eller nåt. En av de få oplanerade helgerna på hela sommaren. Ganska skönt egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s