Jobbat. För brinnkära livet. Fick tag på alla tyger jag var ute efter i Eurokangas i onsdas och sedan dess har jag knapt satt foten utanför studion. Seriöst. Det är hysteriskt. Men det börjar likna nåt! Provning imorn.

Tyger var inte det enda jag kom hem med från Helsingfros. Nepp. Framme på golvet står nu även ett par nya Filippa K sandaler. Från Rizzo, Alexandersgatan. Gå dit. Bra rea på gång. Och finaste Henrica visar upp de tjusigaste paren. Så bedårande vackra på foten, för att inte tala om bekväma. Känns som att gå på marshmallows. Blir på löjligt gott humör bara av att se på dem, så de får stå framme tills allt jobb är undan. Vilken jäkla tur att ytliga ting gör en lycklig ibland… För nu måste ja tillbax till arbetsrummet.

2 reaktioner till “Filippa K

    1. ja exakt det föll jag också för. Och dom är tillochmed finare på foten!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s