Halooooo. Vetefan hur jag alltid lyckas zooma åt fel håll. Tidig väckning. Morgonmål på balkongen. Åker strax in till Helsingfors för att handla tyger – än en gång. Jestas. Har blivit många hundringar på tyger den här sommaren. Eurokangas borde behandla mig som en kung. Svärfamiljen förljer med den här gången så slipper kakka-dyra tågen och får skjuts och sällskap, åtminstone ena vägen. Ska försöka komma hem med något rea-fynd till mig själv också. Från en klädbutik.

4 reaktioner till “Helsinki once again

  1. Ja e så avundsjuk på ditt filippa K fynd..!! O hej, du passar ju jätte fint i rosa läppstift! De ska du ha oftare!

    Gilla

    1. ja dom e så förbannat fina! Å sku int ens ha fatta att se på dem om inte du sku ha visa 🙂 Tack! Åker på nästa fredag i stan 😉 Jaa, rosa funkar ok. Känns bara hiskeligt ovant med någå på läpparna!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s