• Petra Nemcova, bär Salvatore Ferragamo Resort 2012
  • Poppy Delevigne, bär Jonathan Saunders Spring 2012
  • Lily Donaldson, bär Nina Ricci

Detdär att googla omkring har jag slutat med nästan helt och hållet. Dö-tiden är för värdefull och man(jag) får fel i skrinet av all info på nätet. Men ibland händer det att jag klickar omkring efter inpiration. Bland annat härifrån. Red carpet bilder från events. De bästa bitarna samlade. Smassssskigt! Ett exempel har vi ovan. Tre helt olika skapelser men alla ack så fagra, till och med det äckel-glansiga tyget passar på nåt sätt perfekt. Från röda mattan på Glamour Spain 10th Anniversary Party i Madrid.

Egna projekt och experiment får ändå vänta till senare i sommar. Ska kasta om kläder och möta upp mannen för löpning och fortsätta på beställningsarbetena jag har på gång. Är i smyg lite glad att det är mulet, så kan jag jobba hela dagen inomhus utan någon destuvidare ångest. Moahahahaaa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s