Ett gemytligt dygn på stugan blev det, men redan i förmiddas klev jag in studion hemma igen, hivade i mig en Battery (!) för att vakna från min eviga dvala och förmå mig ta tag i allt jobb. Blev hyperaktiv på tre röda och har haft grymt flow! Hela studion är vit av allt tyg till brudklänningarna, och en av dem är så gott som klar. Ser man på. Ska hänga och töja sig tills imorn. För ja, tyg kan töja bara av att hänga – speciellt tunna och slinkiga tyger – så se till att låta plagget hänga något dygn innan det fållas (läs: nedre kanten sys).

Spontanbeöket av min gamla kämppis Janni och hennes karl var inte tokigt det heller! Ett Borgåbesök är inplanerat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s