Det blev en hel dag med jobb igår. Två kundemöten avklarade på två dagar. Fem halvklara klänningar att färdigställa. Så jag får jobba vettet av mig i veckan!Kaffepausen avnjöt jag hos mannen min. För ja, jag har en hyfsad balkong till min lägenhet men inget går ju att jämföra med äkta gräs mellan tårna. Berätta inte åt någon, men jag älskar att peta i jorden. Plantera blommor. Klippa gräs. Olja terass. Allt det där. Är skit på det. Vet inget om nåt. Men ändå. Rena terapin.

Fick trädgårds-abstinensen ännu mer stillad då jag cyklade iväg till mina föräldrar (pitstop hos systeri- fisksoppa) och klippte deras sjumiljarder gräsmattor, vilket jag lovat göra medan de är på semester. Jävlar vad jag längtar efter en egen gård…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s