Klädhängare. Har sedan ett par år tillbax varit lite besatt av dedär enkla ståltrådshängarn som används på kemtvätten. Så förbannat fina i mina ögon – det är alltså inte en slump att min logo ser ut som den gör – och jag har tänkt införa hängaren helt och hållet i mitt koncept. Problemet? SVIN svårt att få tag på dem. Enda återförsäljarna jag hittat är i Honk Kong. Känns en smula avlägset.

Men det löste sig. Ibland räcker det med att fråga snällt av tanten på kemtvätten.

Nu- kundmöte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s