Syr för brinnkära livet, för om någon timme åker vi ut till stugan med mannen. Behöver VILA. Blev dunderfest på lördag så har legat lågt igår och jobbat så mycket jag orkat. Såhär såg det ut. Brudklänningen börjar i alla fall ta form och det kritiska momenten kommer senare i veckan – provning. Det är alltid lite nervit innan första provningen är avklarad och man kan börja finputsa och sy fast foder. Nu ser det hela mest ut som en leksak för kattor. Men det tar sig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s